Päivitetty 10.4.2021

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Niccan (jäljempänä "Nicca", "Nicca.fi") verkkokauppaa osoitteessa www.nicca.fi sekä Kauneustorin (jäljempänä "Kauneustori", "Kauneustori.fi") verkkokauppaa osoitteessa www.kauneustori.fi. Tilatessaan tuotteita verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Nicca.fi:n yhteystiedot ovat seuraavat:
JS Nicca Oy (Y-tunnus: 1627309-7)

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa mikäli olet yli 18-vuotias.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Maksutavat

Tarjoamme verkkokaupassamme kattavat ja monipuoliset maksutavat yritysasiakkaille. Katso kaikki tarjoamamme maksutavat täältä.

Hinnat

Verkkokaupassa tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Mahdolliset toimitus- ja käsittelykulut näkyvät kassalla. Noutotilaukset myymälästä ovat ilmaisia. Painavasta tai suuresta toimituksesta saattaa aiheutua lisäkuluja. Mahdolliset lisäkulut ilmoitetaan kassalla valitun toimitustavan kohdalla.

Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Selviä hintavirheitä voivat olla muun muassa seuraavat esimerkit:

  • jos tuotteella on hinta 0,00 euroa tai ei hintaa ollenkaan
  • jos satojen eurojen arvoisten saksien, asiakastuolien tai muiden arvotavaroiden hinnaksi ilmoitetaan esimerkiksi 9,90 euroa. (pilkkuvirheet)

Em. tapauksissa virheellinen hinta on selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys. Mahdollisten virheiden ilmaantuessa olemme asiakkaaseen yhteydessä.

Mikäli epäilet hintavirhettä verkkokaupassamme, pyydämme ilmoittamaan siitä viipymättä meille.

Toimitusaika

Käsittelemme saapuneet tilaukset pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana. Asiakkaalla on mahdollisuus myös valita toimitustavaksi nouto omasta myymälästämme Espoon Sinikalliosta. Noutotilaukset ovat yleensä noudettavissa 1-2 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta ja toimitusosoitteesta. Tuotteen toimitusaika-arvio löytyy verkkokaupasta tuotesivulta.

Katsothan tarkat tiedot toimitustavoista ja toimitusajoista täältä.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti verkkosivulla ilmoitetusta toimitusaika-arviosta, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Kauneustori.fi varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä asiakaspalvelumme ole ottanut yhteyttä tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun info@kauneustori.fi tai puh. 044-347 7799. Pidätämme oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 14 päivän kuluessa.

Takuu

Tuotteen takuuaika ilmoitetaan Kauneustori.fi verkkokaupassa tuotteen sivulla. Takuu ei koske normaaleja käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja. Takuu ei myöskään koske vikoja, joiden voidaan katsoa aiheutuneen tuotteen huolimattomasta käytöstä tai hoidon laiminlyömisestä.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Palautamme perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.

Vaihto- ja palautusoikeus

Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi ellei siitä ole huomautettu 14 päivän sisällä toimituksesta.

Ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun ennen tuotteen palautusta.

Tuotteen hinta palautetaan samaa maksutapaa käyttäen, jolla tuote on alun perin maksettu. Huomaa, että tämä koskee myös lahjaksi saatuja tuotteita. Jos palautat lahjan, hinta palautetaan ostajalle samaa maksutapaa käyttäen, jolla tuote on maksettu.

Toimituskulut palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tuote palautetaan vaurioiden tai puutteiden vuoksi.

Muista kuin vääristä toimituksista ja takuupalautuksista peritään 15 € käsittelykulu.

Myyjä ei hyvitä tuotepalautusta, jos tuotetta on käytetty tai sen pakkaus ei ole myyntikuntoinen ellei kyseessä ole tuotevirheestä johtuva palautus.

Varastovalikoiman ulkopuolelta ostajan pyynnöstä tilatuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäisessä uutta vastaavassa pakkauksessa. Jos huomaat lähetyksesi vahingoittuneen, ilmoita siitä välittömästi postitoimistoon, joka tekee vahinkoilmoituksen.

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman erillistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei ole riittävä syy palautukselle.

Katsothan ohjeet vaihtoon ja palautukseen täältä.

Tietosuoja

Kauneustori.fi kunnioittaa tilaajan yksityisyyttä. Henkilötietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön sallimalla ja velvoittavalla tavalla. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme.

Ehtojen muuttaminen

Kauneustori.fi varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Voit aina tarkistaa ajantasaiset tilaus- ja toimitusehdot tältä sivulta.